Alchornea kvapky

7,20

Alchornea (bylinná tinktúra - Pavlove bylinné kvapky). Prírodný bylinný celkový (komplexný) extrakt z listu liečivej rastliny alchornea cordifolia. Buhnerov protokol - kniha Prírodné antibiotiká a Prírodné antivirotiká. Tinktúra Alchorneae folium. Tincture Alchornea leaf.

Dostupné na objednávku

7.20

Alchornea (bylinná tinktúra – Pavlove bylinné kvapky). Prírodný bylinný celkový (komplexný) extrakt z listu liečivej rastliny alchornea cordifolia. Buhnerov protokol – kniha Prírodné antibiotiká a Prírodné antivirotiká. Tinktúra Alchorneae folium. Tincture Alchornea leaf.

Nariadenie ES 1924/2006 o zdravotných tvrdeniach a 1169/2011 o liečebných tvrdeniach nám neumožňuje na týchto stránkach uvádzať viac informácií k tejto liečivej rastline.

Zloženie tinktúry: veľjemný melasový etanol 40%, liečivá rastlina alchornea.
Výrobca: Bylinné kvapky, s.r.o., ČR. Výživový doplnok – neriedená tinktúra s vysokým obsahom prírodných účinných látok z najkvalitnejších liečivých rastlín. Nenahradzuje pestrú stravu. Ukladajte mimo dosahu detí. Neprekračujte dennú dávku. Neskladujte na priamom slnku. Prípadný zákal nie je na závadu.

Dávkovanie: 15 kvapiek každé 4 hodiny (3 – 5x denne 15 kvapiek). Z dôvodu obsahu alkoholu nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace matky.

Vedľajšie účinky a kontraindikácie: neboli zistené

Nežiaduce interakcie: neužívať s liekmi ovplyvňujúcimi CNS

Alchornea (Alchornea cordifolia, čeľaď pryšcovité – Euphorbiaceae, SK: Alchornea cordifolia).